OUROBOROZ feat. FRÖKEN B

OUROBOROZ feat. FRÖKEN B

OUROBOROZ är dunderstolta över att få presentera sitt nya projekt: att göra liveshower med fantastiska Fröken B i vinter! Detta i samarbete med Studiefrämjandet Stockholms Län, med stöd av Musikverket

Liveshowen kommer spelas i Umeå (8 feb), Malmö (15 feb) och Stockholm (22 feb). Innan liveshowen kommer en Hip Hop-workshop för ungdomar hållas i samma lokal (workshop kl 16.00, konsert kl 19.00). Alla konserter och workshops har fritt inträde och behöver inte förbokas. 


FRÖKEN B har varit en självklar del av den svenska hiphopscenen i över 15 år. Både som soloartist och som ena halvan av hiphop/soul-duon SILVERSYSTRAR. Under åren som gått har Fröken släppt musik och spelat flitigt runt om i landet. Hon har intagit scener på alltifrån festivaler och klubbar till anstalter och operahus. Rapparen har en förkärlek för klassiska hiphop-beats och levererar välskrivna verser om vemod, lojalitet och känslan av att aldrig ge sig. Göteborgs-Posten beskriver det som "Uttrycksfullt och rättframt från början till slut" (GP 13/6-13).