VÅRA WORKSHOPS

FRÖKEN B & OUROBOROZ ger tillsammans riktade evenemang till skolor och ungdomar. Vi jobbar kontinuerligt inom Skapande Skola, och representeras av Kulan Stockholm, Musik i Syd och Musikcentrum Öst.

GÖR DIN GREJ! ft. FRÖKEN B 

Detta är ett projekt med avsikt att inspirera unga att ta plats! Projektet ges i olika former med allt ifrån workshops till föreläsningar.

Projektet bygger på rap som uttryckssätt. Rap som är ett av hiphopkulturens fyra element är tacksamt att arbeta med då det ger utrymme för ett såväl kraftfullt som lekfullt sätt att uttrycka sig på. Fröken B och Ouroboroz vill tillsammans visa på bredden av hiphop och spelad musik, och de levererar en komplett liveshow där hiphop möter liveband och improvisation.

OUROBOROZ WORKSHOP

Mycket musik som unga lyssnar på idag skapas helt eller delvis på digital väg. Samtidigt erbjuder skolor på alla nivåer utbildningar i mer klassiska instrument som sång, gitarr, bas, piano och trummor. Det finns ett avstånd mellan musiken unga lyssnar på och instrumenten de lär sig behärska.

Ouroboroz Workshop utforskar gränslandet mellan digital och analog musik. Vad är digital musik, vad är analog musik, och hur skiljer sig musikskapande med datorn eller med ett band? Under denna workshop diskuterar, interagerar och utforskar vi sätt att jobba med musik i grupp och ser möjligheter utifrån två skapandetraditioner.

Foton: Ellinor Sterner Bonander & Johan Bergmark
Foton: Ellinor Sterner Bonander & Johan Bergmark

KONSERT

Ouroboroz & Fröken B - en konsert där klassisk hiphop tolkas av enbart spelade instrument, som kanske Sveriges enda organiska liveakt inom hiphop. 

Syftet är att delge barn och unga en konsert av hög kvalitet samt inspirera till eget skapande, oavsett musikalisk bakgrund eller instrumenttillhörighet.


Boka en workshop: Kontakta oss

Se mer om vårt utbud på Skapande Skola.


Ouroboroz / Liveband / Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!